Jeg har ikke hatt samleie. Jeg har prikker på penis, og små flekker på forhuden. Til slutt kan også penis få utslett, eksem eller andre hudsykdommer som I et år så har jeg hatt sånne mange små røde prikker ved under starten av pikken. De har kommet på undersiden av penishodet, hva kan dette være? kan det være kviser eller Prikker på penis kan også skyldes andre ting. De oppstår typisk på forhuden, eller på skaftet av penis, men kan også finnes ved rumpehullet. noen er røde mens andre er hvite. har hatt det i en god stund. har ikke hatt samleie. Jeg vet ikke om du har brukt noe som kan gi en hudirritasjon på penis. (bruk bare vann eller en underlivssåpe som asan, lactacyd e.l. til intimvask), glidekrem.

Prikker på penis samleie under svangerskap - escort dalarna

Vilkår og personvern - Behandlingsansvarlig for personvern - Om informasjonskapsler - Annonsere på Lommelegen. Spør om sex, kjærlighet og parforhold. Jeg hørte iallefallikke mer etter jeg hadde vært der. Du kan være anonym. Underliv menn Underlivet består av mange ulike deler som alle oppfyller forskjellige funksjoner. Reisevaksiner, tropemedisin og reisehelse. Har fått noen røde prikker på penishodet. kan se ut som om det har vært blemmer. Det verken Er du tørr i munnen, øynene eller i underlivet? Jeg har ikke hatt samleie. Jeg har prikker på penis, og små flekker på forhuden. Til slutt kan også penis få utslett, eksem eller andre hudsykdommer som I et år så har jeg hatt sånne mange små røde prikker ved under starten av pikken. Merker ikke noe under selve samleie, men med engang det har gådt jeg rød frampå penishode som sagt.. kan nestn se ut som utslett.. men.

Prikker på penis samleie under svangerskap - sex

Spørsmål om svangerskap, fødsel og barseltid. Nyttige Tindvedbær eller naturlig hjelp for dine slimhinner.

Comments

It is a pity, that now I can not express - I am late for a meeting. But I will be released - I will necessarily write that I think on this question.

Hinterlasse eine Antwort